Verkooppaarden

 

Wij vinden het belangrijk dat onze verkooppaarden op een fijne plek komen te staan met een passende ruiter en bij voorkeur een blijvend tehuis.

Bij interesse in een van onze paarden of indien u informatie wilt over toekomstige verkooppaarden bij Stal Bandamadur, kunt u contact met ons opnemen per telefoon, e-mail of via het contactformulier. Wij staan u graag te woord.

 

Atli fra Bandamanni

Atli is een zwarte 5 ganger hengst met kol met goede bewegingen. Hij is geboren op 14 mei 2018. Atli is zeer nieuwsgierig en zeker niet bang aangelegd. Hij is nu al heel zelfstandig en lijkt daarmee erg op zijn moeder. 

 

Hij laat alle gangen zien en wisselt daarin makkelijk. Ook laat hij ruime bewegingen zien met veel souplesse. Onze verwachting van wat we gezien hebben van hem en zijn afstamming is dat Atli (uiteraard met een ambitieuze ruiter en de juiste training) geschikt zal zijn voor (hogere) sport. 

 

Zijn vader is Mokkur van de Waaldijk. Een imposante 4 ganger met veel beweging en een interessante bloedlijn.

Atli zijn moeder is Aera van Strookappe. Zij is een temperamentvolle 5 ganger met ook veel souplesse in haar gangen. Helaas is zij niet meer geschikt voor de sport, maar heeft hier zeker de capaciteiten voor.

 

Atli staat te koop omdat ik graag verder wil in de fokkerij en niet alles wil/kan houden. Bij fokken hoort ook (wel eens) verkoop, waarbij ik iemand anders weer heel blij kan maken met een belofte voor de toekomst.

Geboortejaar: 2018
Levensnummer: NL2018100016
Geslacht: Hengst
Kleur: Zwart met kol
Stokmaat: nvt
Blup: 99
V: Mokkur van de Waadijk
VV: Glotti fra Kra
M: Aera fra Strookappe
VM: Gnyr fra Bringu

Image