Training

 

Beleren

Wij vinden een duidelijke basisopleiding voor onze paarden erg belangrijk. Door de ervaring die opgebouwd is tijdens de opleiding Horse & Business en de diverse stages hebben we hierin onze eigen consequente manier in gevonden en zo meerdere IJslanders de afgelopen jaren ingereden. Ook werken wij samen met andere stallen waar regelmatig jonge paarden worden ingereden.

Wij zijn erg tevreden over de resultaten en daarom biedt Stal Bandamadur u de mogelijkheid om uw paard vakkundig te laten beleren. Wij beleren op een bewuste en consequente manier die wordt afgestemd op elk individueel paard. Afgelopen jaren zijn er meerdere IJslanders op deze manier door ons beleerd, en met succes. Door onze scherpe tarieven willen we iedereen de kans geven om zijn/haar paard te voorzien van een juiste basis waar zowel mens als paard de gemakken van kunnen ervaren. We bieden dit aan voor alle doeleinden.


Aanvragen

 
 

Training

Naast het inrijden van jonge paarden hebben we door de jaren heen ervaring opgebouwd met het doorrijden van IJslanders voor verschillende doeleinden. Ook hebben we ervaring met moeilijke IJslanders. Op kleine schaal kunnen we dit aanbieden. De mogelijkheden en het tarief is in overleg.

Voor een referentie kunt u contact opnemen met Natasja Kranendonk.


Aanvragen